Imagine fundal articol Imagine decorație articol
10 Aug. 2022 Adaugă la favorit

Cea mai buna ata dentara

Scris de: KISELEFF 29 DENTAL STUDIO

1165 vizualizări

Exista multe tipuri de ata dentara si nu exista o ata dentara „potrivita” pentru toata lumea. 
De fapt, nu exista niciun motiv pentru care sa nu ai mai multe tipuri de ata dentara la indemana. O ata dentara cu aroma de menta poate fi o alegere excelenta atunci cand calatoresti, astfel incat sa nu trebuie sa ai o sticla de apa de gura dupa tine.

Exista atat de multe tipuri de ata dentara din care sa alegi, incat variantele pot parea coplesitoare. Indiferent ce produs alegi, cel mai important lucru este sa folosesti ata dentara zilnic.

Cea mai buna ata dentara pentru indepartarea placii

Nu trebuie sa alegi un singur tip de ata dentara! 
Membrii familiei tale pot avea nevoi diferite sau pur si simplu vor prefera anumite tipuri de ata dentara, iar aceste nevoi si preferinte se vor schimba in timp. Copiii mici pot incepe cu ata dentara specializata, de marimea unui copil, care nu sunt mentolate si apoi trec la o ata dentara spongioasa care se potriveste in jurul aparatelor dentare sau a altor accesorii dentare.

Daca nu esti sigur ce tip de ata dentara este cel mai potrivit pentru tine sau pentru un membru al familiei tale, cere sfatul medicului stomatolog. Iata cateva dintre acestea care ti-ar putea sari in ajutor:

  • Spatii mari intre dinti? Incearca ata dentara spongioasa.
  • Nu prea mult spatiu intre dinti? S-ar putea sa descoperi ca o ata dentara cerata aluneca mai usor in acele spatii inguste.
  • Vrei mai putina mizerie? Cauta o ata dentara de unica folosinta sau ata dentara in fire pre-masurate.
  • Bracketi sau punti dentare? O ata spongioasa este o optiune buna, dar orice ata poate fi folosita daca porti aparat dentar sau ai punti dentare.

Simptome la care sa fii atent atunci cand folosesti ata dentara

Indiferent de tipul de ata pe care il alegi, consulta medicul stomatolog daca observi oricare dintre aceste simptome atunci cand folosesti ata dentara: gingii rosii, dureroase sau umflate, sensibilitate crescuta a dintelui sau a gingiilor la cald si frig, gingii care sangereaza (mai ales cand te periezi si folosesti ata dentara), puroi sau scurgeri in jurul dintilor si gingiilor, dinti slabiti, gust neplacut in gura, modificari ale modului in care dintii de sus si dintii de jos se aliniaza si dovezi ca gingiile se indeparteaza de dinti (ceea ce ar putea face ca dintii tai sa para mai lungi).

Despre clinica KISELEFF 29 DENTAL STUDIO

Adresă

Strada Kiseleff, Numar 29 Sector 1, București, cartier Aviatorilor
Pornește navigația
381
Aviatorilor
Parcare publică

Lu - Vi: 08:00 - 20:00

Program de lucru

Luni
08.00 - 20.00
Marți
08.00 - 20.00
Miercuri
08.00 - 20.00
Joi
08.00 - 20.00
Vineri
08.00 - 20.00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Apreciază ( 1 )