Săgeată
TERMENI ȘI CONDIȚII CAUT DENTIST BUN
1. Aspecte Generale
Prezentele Termeni și Condiții („Termeni și Condiții”) guvernează raporturile dintre IDAVA SOLUTIONS S.R.L., societatea care dezvoltă și întreține platforma Caut Dentist Bun, cu sediul lucrativ în România, București, Sector 5, Electromagnetica Business Park („Societatea” sau „Noi”) și persoanele care utilizează („Utilizatorul”) pagina de internet www.CautDentistBun.ro („Site-ul” sau „CautDentistBun.ro”) și/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului („Serviciile”).
Accesarea și utilizarea Site-ului, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente ale acestora, sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai în conformitate cu prezentele Termeni și Condiții, care includ Politica de Confidențialitate și Politica privind Cookie-urile.
Pentru ca un utilizator să poată folosi serviciile puse la dispoziție de noi, putem solicita acestuia să își exprime acordul cu privire la termenii și condițiile prin intermediul unei acțiuni specifice: bifarea căsuței specifice „AM CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE platformei CautDentistBun.ro”. Această acțiune reprezintă consimțământul liber exprimat al utilizatorului. În această ordine de idei, bifarea căsuței „AM CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE platformei CautDentistBun.ro” presupune faptul că utilizatorul ia la cunoștință de condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal conform politicii de confidențialitate, parte integrantă a acestor termeni și condiții.
Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces și utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie să verifice, la momentul fiecărei accesări a Site-ului, Termenii și Condițiile de utilizare. Trebuie știut că omiterea analizării Termenilor și Condițiilor, dar utilizarea de către dumneavoastră a platformei CautDentistBun.ro presupune acceptarea acestui set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestora).
Acceptarea acestor Termeni și Condiții presupune că dumneavoastră înțelegeți să respectați politica noastră, astfel că aveți obligația de a nu posta informații ce conținut un limbaj nepotrivit sau care au un conținut discriminatoriu. De asemenea, înțelegeți că este interzis să adăugați poze ce au conținut indecent.
Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestuia), vă rugăm să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea Site-ului sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.
2. Serviciile Caut Dentist Bun
Platforma CautDentistBun.ro oferă servicii către:
  • Utilizatori Clinici
  • Utilizatori Pacienti
2.1. Crearea contului de Utilizator, parole și responsabilități
Utilizatorii Pacienti pot folosi anumite facilități oferite de Platforma CautDentistBun.ro și fără a avea un cont de Utilizator.
Pentru a beneficia de toate Serviciile oferite de Platforma CautDentistBun.ro, Utilizatorii trebuie să își creeze un cont pe Platforma CautDentistBun.ro, completând formularele disponibile în interfața secțiunii respective.
După finalizarea procesului de creare a contului de Utilizator, Utilizatorul va primi pe adresa de e-mail furnizată un mesaj de bun-venit.
Pentru a folosi Serviciile oferite de Platforma CautDentistBun.ro, este necesar ca datele furnizate să fie adevărate, exacte și complete și să fie actualizate periodic. Prin bifarea căsuței: "Confirm că datele introduse mai sus sunt reale" Utlizatorul confirmă, în mod liber și neechivoc, că datele sunt conforme cu realitatea.
Caut Dentist Bun NU are obligația de a verifica, în avans, materialul publicat de către Utilizatori și nu răspunde, în niciun mod, cu privire la informațiile și datele postate, difuzate sau transmise de către Utilizatorii săi.
Trebuie să ştiţi că datele personale pe care le-am colectat de la dumneavoastră pot fi accesate doar de echipa noastră şi, în cazuri excepţionale, doar în urma unui demers legal, de instituţiile publice din România care aplică legea. Prin bifarea căsuței: "Accept să fiu contactat/ă" Utlizatorul confirmă, în mod liber și neechivoc, că este de acord ca un membru al echipei să ia legătura cu el.
3. Protecția Contului de Utilizator
Accesul dumneavoastră la contul de Utilizator al Platformei CautDentistBun.ro este protejat de o parolă, motiv pentru care vă recomandăm ca parola să nu fie dezvăluită niciunei alte persoane. De asemenea, vă recomandăm să ieșiți din contul de Utilizator la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare și, totodată, să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dumneavoastră în platforma CautDentistBun.ro.
Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dumneavoastră personale sau la corespondența dumneavoastră, motiv pentru care sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informaților și a parolei dumneavoastră. Veți fi răspunzători de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați platforma CautDentistBun.ro în legătură cu orice utilizare neautorizată a datelor dumneavoastră de înregistrare în Platforma CautDentistBun.ro. Platforma nu va fi răspunzătoare pentru nicio pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea de către dumneavoastră a măsurilor de securitate a datelor utilizate pentru accesarea ei.
4. Protecția datelor cu caracter personal
Platforma CautDentistBun.ro tratează cu seriozitate confidențialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor. Politica de confidențialitate și aspectele privind modul în care Societatea prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor sunt descrise în secțiunea Politica de Confidențialitate.
De asemenea, trebuie menționat că Utilizatorii Clinici acționează ca operatori de date cu caracter personal, conform legislației aplicabile, și, în această calitate, acestora le revin o serie de drepturi și obligații corelative cu privire la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Pacienți accesate prin intermediul Platformei CautDentistBun.ro.
5. Răspunderea și forța majoră
Platforma CautDentistBun.ro încearcă asigurarea calității și corectitudinii datelor publicate de către Utilizatorii Pacienți, dar și de Utilizatorii Clinici.
Cu toate acestea, în măsura în care dispozițiile legale permit, Caut Dentist Bun nu va răspunde pentru nicio daună suferită, direct sau indirect, ca urmare a utilizării informațiilor prevăzute în informațiile din profilul Utilizatorilor, motiv pentru care, prin acceptarea acestui set de Termeni și Condiții, sunteți de acord să exonerați de răspundere Caut Dentist Bun conform celor precizate mai sus.
De asemenea, Platforma CautDentistBun.ro nu va fi trasă la răspundere pentru niciun fel de întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința Platformei CautDentistBun.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare ale echipamentului tehnic de la Platforma CautDentistBun.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Platformei CautDentistBun.ro, erorile de operare, greva, etc.
Este interzis să folosiți platforma noastră pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenințător, fals, înșelător, abuziv, de hărțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspundere civilă, sau ar încălca în alt mod legea.
Vom coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate să aplice legea și ne vom conforma cu orice sentință judecătorească, prin care ni se cere sau ni se ordonă să dezvăluim identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul platformei noastre.
Utilizarea platformei noastre este în totalitate pe contul dumneavoastră. Nu suntem răspunzători pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea platformei noastre sau a conținutului său. Fiind în imposibilitate de a garanta pentru surse, nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu vom fi răspunzători pentru nici o daună sau viruși ce ar putea să vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării platformei noastre, sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe aceasta.
În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate.
Utilizarea platformei noastre este în totalitate pe contul dumneavoastră. Nu suntem răspunzători pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea platformei noastre sau a conținutului său.
Platforma noastră nu este responsabilă pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau sursele spre care se face trimitere.
6. Schimbarea termenilor prezentului acord
Pentru a fi în conformitate cu schimbările survenite la nivel legislativ, Platforma CautDentistBun.ro va actualiza periodic acest set de termeni și condiții, moment în care utilizatorii vor fi notificați cu privire la noile modificări și, cu această ocazie, li se va solicita să-și exprime acordul cu privire la schimbările termenilor prezentului acord.
Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de ​Caut Dentist Bun​ exclusiv în scopul declarat al website-ului nostru, respectiv:
  • pentru a îmbunătăţi website-ul nostru;
  • pentru a vă oferi informaţii relevante;
  • pentru a studia exact ce căutaţi şi a vă răspunde la întrebări inclusiv, a vă transmite oferte raportate la criteriile furnizate de dumneavoastră.
În acest sens, potrivit Regulamentului UE nr. 679/2016 și oricărei legislații aplicate pe teritoriul României este necesară exprimarea expresă a consimțământului dumneavoastră în ceea ce privește website-ul nostru ​Caut Dentist Bun​.
Ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră la crearea contului de utilizator pe website-ul nostru. Vă puteți retrage consimțământul solicitând ștergerea contului în orice moment, la rubrica de SETĂRI CONT din cadrul website-ului Caut Dentist Bun.
Din când în când, este posibil să revizuim această politică de confidențialitate. Dacă facem revizuiri în ceea ce privește modul în care colectăm sau folosim datele personale vom publica online versiunea revizuită a acestei Politici de confidențialitate sens, în care ar trebui să verificați frecvent serviciile noastre pentru actualizări.