Despre clinica DOCTOR DE ZÂMBETE

La Clinica Doctor de Zâmbete fiecare pacient este unic şi beneficiază de o opinie medicală personalizată, stabilindu-se astfel schema optimă de tratament.

Adresă

Pictor Grigorescu 14 Focşani (zona CEC BAHNE)
Pornește navigația
Parcare publică

Servicii

Chirurgie
Chirurgie
Endodonție
Endodonție
Implantologie
Implantologie
Ortodonție
Ortodonție
Parodontologie
Parodontologie
Pedodonție
Pedodonție
Stomatologie generală
Stomatologie generală
Protetică
Protetică
Estetică dentară
Estetică dentară
Profilaxie
Profilaxie
Cosmetică dentară
Cosmetică dentară

Echipă

Sorin Nedelcu - DOCTOR DE ZÂMBETE
Sorin Nedelcu
Stomatologie generală
Cine este doctorul stomatolog Sorin? Păi, o persoană care este înnebunită după sport, după natură, după călătorii. Aaaa, nu cred că asta vă interesează prea mult…. Profesional vorbind, absolvent al Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza”, Focșani, clasa matematică informatică, continuând în ordine cronologică, am absolvit Facultatea de Medicină Dentară UMF “Carol Davila” București.

Examenul pentru diploma de licență l-am absolvit cu nota 10, lucrarea de licență fiind realizată în domeniul Pedodonției (tratamentelor dentare la copii), care rămâne una din pasiunile mele. După terminarea facultății am furat din secretele meseriei de la tatăl meu (stomatolog de 35 de ani) și am continuat să mă specializez mergând la multiple cursuri și congrese interne și internaționale de stomatologie.

Cam acestea sunt, în puține cuvinte, o parte din lucrurile care mă definesc, alături de pasiunea pentru medicină, cea care m-a determinat să urmez acest drum.
Anca Nedelcu - DOCTOR DE ZÂMBETE
Anca Nedelcu
Ortodonție
Mențiune la Olimpiada Națională de Chimie

Absolventă a Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza Focșani

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară UMF Carol Davila București

Examen Național de Rezidențiat (poziția 1 – cel mai mare punctaj la admitere)

Medic specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială UMF București

Multiple participări la cursuri și congrese interne și internaționale

Seriozitate, ambiție, multă muncă, toate m-au ajutat sa dobândesc pregatirea profesională pentru realizarea unor servicii medicale de cel mai înalt nivel. Tratamentele ortodontice realizate sunt atent documentate, experiența vastă (colaborări cu clinici din București, Brăila, Târgoviște, Focșani) permițându-mi să adopt o multitudine de soluții terapeutice.

Tratamentele ortodontice realizate la copii mă motivează enorm. Cea mai mare satisfacție o am atunci cand îi văd crescând alături de mine, având dinți drepți și sănătoși, precum și un zâmbet de invidiat.
Maxim Marius - DOCTOR DE ZÂMBETE
Maxim Marius
Stomatologie generală
Dr. Maxim Marius a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din Iași unde a și lucrat aproape doi ani de zile înainte de a se alătura echipei Doctor de zâmbete. Viața de familie l-a readus înapoi în Focșani, iar noi suntem recunoscători că astfel am putut să ne cunoaștem. Experiența atât în stomatologia generală, cât mai ales în cea pediatrică a fost semnul că se va potrivi mănușă în echipă. Feedback-ul pozitiv îl primim zi de zi și suntem foarte încântați cum a reușit să “cucerească” o mulțime de copilași care erau speriați până să ajungă în clinică. Doctorul Marius este calm, răbdător, atent, este un medic foarte îndrăgit, atât de pacienți, cât și de către colegi.
David Andreea - DOCTOR DE ZÂMBETE
David Andreea
Ortodonție
Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF Carol Davila București, unde an de an a obținut bursă de merit, în prezent este medic rezident în specialitatea Ortodonție și Ortopedie Dento-facială.
Andreea a fost o surpriză plăcută pentru noi toți. Am descoperit încă din primele zile că în spatele unui chip frumos se ascunde o minte ascuțită, dar și un suflet mare. S-a integrat extrem de repede în echipă pentru că nu ai cum să nu o îndrăgești. Andreea reprezintă pentru noi toți un model de ambiție și modestie.
Andra Dinca - DOCTOR DE ZÂMBETE
Andra Dinca
Ortodonție
Dr. Andra Dincă, medic specialist Ortodonție și Ortopedie dento-facială. Este absolventă a facultății de Medicină Dentară din București, iar specializarea a realizat-o în Iași. Andra ne surprinde mereu cu energia pe care o are. Este cu adevărat un spirit călător, colaborează cu clinici din Iași, din Bârlad, din Râmnicu-Sărat, din Piatra Neamț, dar și cu clinica noastră. Cu toate că face lună de lună nenumărate drumuri, o să o găsiți de fiecare data calmă, zâmbitoare și relaxată. Chiar și după un drum de Iași și o agendă plină de pacienți, o vedem la sfârșit de program la fel de optimistă și veselă. Andra este pentru noi un model de ambiție și siguranță. De fiecare dată când ne simțim obosiți și stresați, ne gândim la programul ei și la nelipsitul zâmbet, și ziua noastră grea ni se pare extrem de ușoară.
Lupu Ionut - DOCTOR DE ZÂMBETE
Lupu Ionut
Stomatologie generală

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din Sibiu și al Facultății de Tehnică Dentară din cadrul UMF Iași.
Cariera de medic stomatolog a început-o la Sibiu, unde a urmat și programul de rezidențiat, în specialitatea Stomatologie Generală.

Dr. Ionuț Lupu spune că “am hotărât să ne mutăm în Focșani, unde am întâlnit echipa Clinicii Doctor de Zâmbete, alături de care simt că îmi pot desfășura activitatea la cel mai înalt nivel.
Pe plan profesional, consider că cele mai importante lucruri sunt: empatia dintre medic și pacient, pregătirea temeinică și continuă a medicului alături de încrederea acordată acestuia de către pacient.
În viața de zi cu zi, cele mai importante valori pentru mine sunt: credința în Dumnezeu, dragostea față de semeni și păstrarea optimismului în orice situație!”

Ada Arion - DOCTOR DE ZÂMBETE
Ada Arion
Endodonție
Suntem mândri să o avem în echipă și să v-o prezentăm pe doctor Ada Arion, medic specialist endodont. Ne leagă de ea o istorie, o prietenie veche și extrem de frumoasă. Am fost colegi în grupe alăturate timp de 6 ani. Ada este pentru noi un exemplu de modestie, de ambiție, de seriozitate, de perseverență. Mereu printre primii studenți din an, mereu cu bursă de merit. Bineînțeles că în momentul alegerii specializării nu putea alege decât una dintre cele mai solicitante ramuri - endodonția microscopică necesită răbdare și putere de concentrare. În momentul în care folosești microscopul, poți vedea lucruri pe care nu le observi mereu cu ochiul liber, te obligă sa fii mai atent la detalii și mai riguros. Colaborarea ei cu mai multe clinici din București și programul extrem de încărcat ne-a descurajat inclusiv gândul unei colaborări. Felul deschis de a fi al Adei, prietenia și respectul pe care ni-l purtăm, a făcut-o însă pe ea să ne întrebe: “ce ziceți să vin câteva zile pe lună la Focșani, am auzit că aveți multe gadgeturi interesante la voi in clinică”😁. Ne lăudăm și ii mulțumim unuia dintre cei mai buni endodonți din România că ne poate ajuta cu cele mai grele cazuri de tratamente de canal.
Danulescu Andrei - DOCTOR DE ZÂMBETE
Danulescu Andrei
Chirurgie
Astăzi vi-l prezentăm pe dr. Andrei Danulescu și câte ceva despre specializarea sa - Chirurgie buco-maxilo facială. Chirurgia BMF este cea mai lungă specializare după absolvirea Facultății de Medicină Dentară. Pe lângă cei 6 ani de facultate sunt necesari încă 3 ani de medicină generală și 5 ani de rezidențiat. În cadrul rezidențiatului se realizează cele mai grele intervenții chirurgicale din sfera BMF.
Cele mai frecvente manopere pe care le execută în Clinica Doctor de zâmbete sunt inserarea implanturilor dentare și extracția molarilor de minte. Aceste manopere care par complicate pentru pacienți sunt niște intervenții banale pe care doctorul Dănulescu le realizează în fiecare zi de lucru. In afară de experiența extrem de vastă, a inserat câteva mii de implanturi până în prezent, principalele calități sunt calmul și siguranța cu care execută toate manoperele. Ne-am obișnuit deja cu pacienții surprinși la sfârșitul intervenției de cât de rapidă și ușoară a fost intervenția chirurgicală.
Mihai Vasi - DOCTOR DE ZÂMBETE
Mihai Vasi
Pedodonție
Dr. Mihai Vasi este medicul nostru cu numeroase cursuri de specializare in stomatologie pediatrica. Extrem de empatic cu cei mai mici pacienti si mereu la curent cu cele mai noi tratamente de pedodontie. Pasionat de endodontie microscopica, dr Mihai Vasi este unul dintre cei mai apreciaci medici ai clinicii Doctor de Zambete din Focsani.

Galerie

Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică

Facilități

Conformă GDPR
Conformă GDPR
Are certificat ISO
Are certificat ISO
Parcare pentru pacienți
Parcare pentru pacienți
Confirmare programări prin sms
Confirmare programări prin sms
Loc de joacă pentru copii
Loc de joacă pentru copii
Plata cu cardul
Plata cu cardul
Wifi pacienți
Wifi pacienți
Acceptă plata în rate
Acceptă plata în rate
Rate prin BT Direct
Rate prin BT Direct
SOLICITĂ O EVALUARE PRELIMINARĂ *
edit
SCRIE MESAJ
*Din motive de siguranță a datelor personale, această opțiune este disponibilă doar utilizatorilor care au cont pe platformă

Articole

Cariile la dinții de lapte
Scris de: DOCTOR DE ZÂMBETE
84 vizualizări - 25.02.2025
De ce să tratăm cariile la dinții de lapte? O idee preconcepută, ancorată îngrijorător de solid și printre o parte din medicii dentiști, este aceea că dinții de lapte cu carii nu sunt candidați pentru tratament. Argumentul cel mai frecvent întâlnit este acela că dinții de lapte oricum se vor schimba, așa ca nu este important să fie tratați. La Clinica Doctor de Zâmbete susținem tratarea dinților temporari. Iată doar câteva motive pentru care tratamentul dinților de lapte este vital: Dinții de lapte sunt menținători naturali de spațiu pentru dinții definitivi care îi înlocuiesc. Atunci când apar carii între dinții temporari practic se reduce spațiul pe arcadă, iar dinții succesori au șanse foarte mari să erupă înghesuiți.   Știați că… Dinții de lapte sunt puțin mai lați decât dinții definitivi? Practic, natura anticipează eventuala criză de spațiu care poate apărea la erupția caninilor și premolarilor, iar dacă dinții de lapte sunt intacți, problemele ușoare de înghesuire pot să se autocorecteze. Dinții de lapte au o rezistență mai scăzută la atacul carios. Ei sunt afectați precoce de carii, tiparul de carie specific acestor dinți fiind unul cu evoluție rapidă, care determină foarte frecvent complicații: durere importantă, moartea nervului însoțită de tumefacție, abces dentar. Prin moartea nervului poate apărea o infecție la vârful rădăcinii dintelui temporar. Aceasta poate afecta mineralizarea dintelui permanent succesor, iar acesta să erupă cu defecte grave de smalț. Un tipar aparte de carie este caria de biberon, aceasta afectează foarte devreme dinții temporari și poate duce la amputarea coronară a dinților de lapte, cu urmări grave asupra masticației și alimentației, disconfort dureros și legat de fizionomie.   Uneori, când dintele de lapte este foarte aproape de vârsta de exfoliere și prezintă deja mobilitate accentuată, deci semne că va cădea în curând, medicul poate alege să nu trateze dintele în cauză. Însă, aceasta este singura excepție care justifică netratarea dinților de lapte.
thumb_up0
share
Indicații după aplicarea aparatului ortodontic fix
Scris de: DOCTOR DE ZÂMBETE
75 vizualizări - 21.02.2025
Primele zile dupã aplicarea aparatului fix sunt cele mai dificile. Pentru ca adaptarea sã fie cât mai uşoarã vã recomandãm urmãtoarele indicații după aplicarea aparatului ortodontic fix: Folosiţi ceara de protecţie pe toate zonele aparatului care jeneazã buzele, obrajii sau limba. Folosiţi o alimentaţie de consistenţã mai redusã, în special în primele zile. –  http://www.oralb.com/embraceit/what-you-can-eat-with-braces Evitaţi alimentele dure sau lipicioase ce pot deteriora aparatul (guma de mestecat, caramele, dropsuri, nuci, alune, fistic, covrigi, fructe tari, fructe cu sâmburi,  carnea cu oase, porumb fiert etc.). – fructele tari, precum morcovii sau merele , trebuie tăiate în bucăți mici și mestecate cu grijă folosind dinți posteriori Indiferent de alimentele alese, acestea trebuie tăiate în bucăți mici și apoi mestecate încet și atent. Nu muşcaţi din nici un aliment folosind dinţii din faţã. Rupeţi sau tãiaţi în bucãţi alimentele şi mestecaţi pe dinţii posteriori. În primele zile dupã aplicarea aparatului şi dupã fiecare activare dinţii vor fi sensibili la atingere. Dacã aceastã sensibilitate este supãratoare, o puteţi combate cu un antiinflamator (Nurofen, Ketorol, Ketonal – 2 cp/zi, 3 zile). Periaţi dinţii şi aparatul ortodontic cel puţin de 2 ori pe zi (dimineaţa şi seara), insistând în zonele din apropierea gingiei. Evitaţi periajul cu mişcãri verticale şi utilizaţi periuţele interdentare pentru spaţiile dintre arc, bracket şi dinte. Clãtiţi gura cu apã de gurã dupã fiecare masã şi, dacã aveţi posibilitatea, folosiţi dispozitivul denumit duş bucal.   Toate alimentele  ce trebuie evitate favorizează dezlipirea elementelor aparatului fix de pe dinți și prelungirea tratamentului ortodontic. Practic, nu există restricții alimentare absolute, există doar grijă legată de consumul anumitor alimente. Pentru a evita apariția cariilor, se va reduce foarte mult consumul de alimente cu conținut ridicat de zahăr precum: bomboane, prăjituri, înghețată, ciocolată, băuturi dulci sau carbogazoase. Atunci când purtați aparat ortodontic fix igiena cavității bucale este foarte importantă, este esențial ca dinții și gingiile să rămână sănătoase pe durata tratamentului.
thumb_up0
share
Prima vizită la dentist
Scris de: DOCTOR DE ZÂMBETE
93 vizualizări - 06.02.2025
Prima vizită la dentist este crucială pentru micul pacient, așa că iată câteva sfaturi pentru părinți: Prima vizită la medicul dentist trebuie să fie în mod ideal una în scop preventiv, nu curativ. Aduceți copilul la dentist înainte să apară orice problemă, astfel el nu va asocia cabinetul stomatologic cu durerea, disconfortul sau teama provocate de durerile dentare. Pregătiți-l pentru vizită! Este bine să îi povestiți de acasă despre cabinet, cu ce se ocupă medicul dentist. Adoptați o atitudine pozitivă, evitând expresii de tipul ”nu o să te doară nimic”, ”nu îți face injecție”, ”doctorul nu îți face nimic”. Povestiți-i că medicul dentist pedodont este prietenul copiilor care are grijă ca dințișorii de lapte și cei definitivi să fie sănătoși. Permiteți-i copilului să vină însoțit de o jucărie preferată, copilul se va simți în siguranță. Copiii reacționează mai bine la lucruri pe care le cunosc, așadar o pregătire prealabilă asigură o prima vizită la dentist fără evenimente neplăcute. Dar, chiar și așa, se poate întâmpla ca micul pacient să plângă. Este o reacție normală, legată de un mediu nou, necunoscut. Nu deveniți nervoși, nu îl certați, aceste reacții vor reuși doar să sporească nivelul de anxietate al copilului. Puteți asocia prima vizită cu un eveniment pozitiv din viața copilului, eventual o aniversare, astfel încât sa privească primul contact cu cabinetul de medicină dentară ca pe o recompensă și nicidecum ca pe o pedeapsă. Programați prima vizită la dentist dimineața, deoarece atunci copilul este mai odihnit și relaxat, prin urmare și mai cooperant. La Clinica Doctor de Zâmbete recomandăm ca prima vizită la dentist să aibă loc în jurul vârstei de 3 ani. La această vârstă au erupt deja toți dinții de lapte. Este momentul ideal pentru copilul dumneavoastră pentru un prim contact cu cabinetul de medicină dentară. Vi se pare prea devreme? Asociația Americană de Medicină Dentară Pediatrică (AAPD) recomandă ca prima vizită la dentist să aibă loc atunci când erupe primul dinte de lapte, dar nu mai târziu de vârsta de 1 an.
thumb_up0
share
Fii primul care scrie un review.
Spune-ți părerea acordând o notă clinicii.
Vă rugăm selectați o dată!
Oră ORĂ

Vă rugăm introduceți o oră reală!
DATE PROGRAMARE






Verificarea Captcha nu a fost validată cu success!